Серија 789

-

Оди до
789020.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010
Длабочина: 60 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
- Завршница: бела RAL 9010. Длабочина: 60 mm.
SCIP code
aafa8138-fafd-478d-a3bb-56d4539ee214
3D модели
Текст за опис
- Завршница: бела RAL 9010. Длабочина: 60 mm.
SCIP code
81b01f89-8e41-421d-b93a-1b23eec4801f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi