Seritë 7504

CONTECA EASY, Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për njësitë me ndërfaqe nxehtësie.

Shko te
750405K.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për njësitë me ndërfaqe nxehtësie.
Plotësuar me:- çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m);- matës vëllimi i turbinës me dalës me puls;- integrator elektronik me ekran LCD.
Për seritë SATK10/20/22/30/32/40.
Me matës vëllimi të turbinës.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC)
Konsumi i energjisë: 1 W
Klasa e saktësisë: 3

Certifikimet

CE
MI004

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përdorimi Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp)
Shkalla minimale e rrjedhës (Qi)
50 l/h
Lloji i masës
Duzë e vetme
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë i nxehtësisë për njësitë me ndërfaqe nxehtësie. Plotësuar me: - çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m); - matës vëllimi i turbinës me dalës me puls; - integrator elektronik me ekran LCD. Për seritë SATK10/20/22/30/32/40. Me matës vëllimi të turbinës. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. Klasa e saktësisë: 3. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 2,5 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 50 l/h. Lloji i masës: Duzë e vetme.
SCIP code
74511593-a4dd-48e8-b8d0-09da1b831ade