Seritë SATK30

Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje.

Shko te
SATK30103HE.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK30103HE_bol~-~page-1.png
SATK30103HE.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK30103HE_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e rregullimit të temperaturës: 25–75 °C, 45–75 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: 80 W
Thellësia: 265 mm
Lartësia: 630 mm
Gjerësia: 550 mm
△p maks.: 1,65 bar

Certifikimet

CE
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë Massima produzione ACS istantanea
Modele 3D
Teksti i tenderit
Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 25–75 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 80 W. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: 40 kW. Thellësia: 265 mm. Lartësia: 630 mm. Gjerësia: 550 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △p maks.: 1,65 bar.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Satelit përdorimi pezull elektronik me ndarje. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 45–75 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 80 W. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: 65 kW. Thellësia: 265 mm. Lartësia: 630 mm. Gjerësia: 550 mm. Massima produzione ACS istantanea: 27 l/min. △p maks.: 1,65 bar.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi