Серија SATK30

Електронски ѕиден HIU со хидраулично одвојување.

Оди до
SATK30103HE.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK30103HE_bol~-~page-1.png
SATK30103HE.png
SATK30103HE_idr~-~page-1.png
SATK30103HE_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски ѕиден HIU со хидраулично одвојување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Температурен опсег за прилагодување: 25–75 °C, 45–75 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 80 W
Длабочина: 265 mm
Висина: 630 mm
ширина: 550 mm
△ стр макс.: 1,65 bar

Сертификати

CE
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Номинален капацитет за размена на удари Massima produzione ACS istantanea
3D модели
Текст за опис
Електронски ѕиден HIU со хидраулично одвојување. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 25–75 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: 40 kW. Длабочина: 265 mm. Висина: 630 mm. ширина: 550 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △ стр макс.: 1,65 bar.
3D модели
Текст за опис
Електронски ѕиден HIU со хидраулично одвојување. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: 65 kW. Длабочина: 265 mm. Висина: 630 mm. ширина: 550 mm. Massima produzione ACS istantanea: 27 l/min. △ стр макс.: 1,65 bar.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi