Seritë SATK20

HIU elektronike e varur në mur, për sisteme ngrohëse me temperaturë të lartë me pompë kryesore.

Shko te
SATK20403HE.png
SATK20103HE_dim~-~page-1.png
SATK20403HE_idr~-~page-1.png
SATK20403HE.png
SATK20103HE_dim~-~page-1.png
SATK20403HE_idr~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

HIU elektronike e varur në mur, për sisteme ngrohëse me temperaturë të lartë me pompë kryesore.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: 80 W
Thellësia: 265 mm
Lartësia: 550 mm
Gjerësia: 450 mm
△p maks.: 0,9 bar
△p maks. - Shënime: circuito primario

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë Massima produzione ACS istantanea
Modele 3D
Teksti i tenderit
HIU elektronike e varur në mur, për sisteme ngrohëse me temperaturë të lartë me pompë kryesore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 80 W. Fuqia nominale e shkëmbyesit të nxehtësisë: 40 kW. Thellësia: 265 mm. Lartësia: 550 mm. Gjerësia: 450 mm. Massima produzione ACS istantanea: 18 l/min. △p maks.: 0,9 bar (circuito primario).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi