Серија SATK20

Електронски ѕиден HIU за систем за греење со високи температури.

Оди до
SATK20303.png
SATK20103HE_dim~-~page-1.png
SATK20303_idr~-~page-1.png
SATK20303_bol~-~page-1.png
SATK20303.png
SATK20103HE_dim~-~page-1.png
SATK20303_idr~-~page-1.png
SATK20303_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски ѕиден HIU за систем за греење со високи температури.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 20 W
Длабочина: 265 mm
Висина: 550 mm
ширина: 450 mm
△ стр макс.: 0,9 bar
△ стр макс. - Белешки: circuito primario

Сертификати

CE
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Номинален капацитет за размена на удари Massima produzione ACS istantanea
3D модели
Текст за опис
Електронски ѕиден HIU за систем за греење со високи температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: 40 kW. Длабочина: 265 mm. Висина: 550 mm. ширина: 450 mm. Massima produzione ACS istantanea: 27 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Електронски ѕиден HIU за систем за греење со високи температури. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 20 W. Номинален капацитет за размена на удари: 65 kW. Длабочина: 265 mm. Висина: 550 mm. ширина: 450 mm. Massima produzione ACS istantanea: 27 l/min. △ стр макс.: 0,9 bar (circuito primario).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi