Серија SATK32

Електронска HIU единица монтирана на ѕид со хидраулично извлекување.

Оди до
SATK32103.png
SATK32103_dim~-~page-1.png
SATK32103_idr~-~page-1.png
SATK32103_bol~-~page-1.png
SATK32103_ins~-~page-1.png
SATK32103.png
SATK32103_dim~-~page-1.png
SATK32103_idr~-~page-1.png
SATK32103_bol~-~page-1.png
SATK32103_ins~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронска HIU единица монтирана на ѕид со хидраулично извлекување.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C
Примарен работен температурен опсег на влезот: 25-45 °C, 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 80 W
Длабочина: 245 mm
Висина: 630 mm
ширина: 490 mm
△ стр макс.: 6 bar
△ стр макс. - Белешки: circuito primario

Сертификати

CE
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Номинален капацитет за размена на удари Massima produzione ACS istantanea
3D модели
Преземи
Текст за опис
Електронска HIU единица монтирана на ѕид со хидраулично извлекување. Со изолација. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 25-45 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: 50 kW. Длабочина: 245 mm. Висина: 630 mm. ширина: 490 mm. Massima produzione ACS istantanea: 24 l/min. △ стр макс.: 6 bar (circuito primario).
SCIP code
a59f2952-9b21-4ce7-93cf-06babe5f67c8
3D модели
Преземи
Текст за опис
Електронска HIU единица монтирана на ѕид со хидраулично извлекување. Со изолација. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: 60 kW. Длабочина: 245 mm. Висина: 630 mm. ширина: 490 mm. Massima produzione ACS istantanea: 24 l/min. △ стр макс.: 6 bar (circuito primario).
SCIP code
ba104d11-3780-4770-bc94-5451e4045253
3D модели
Текст за опис
Електронска HIU единица монтирана на ѕид со хидраулично извлекување. Со изолација. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 45–75 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 80 W. Номинален капацитет за размена на удари: -. Длабочина: 245 mm. Висина: 630 mm. ширина: 490 mm. Massima produzione ACS istantanea: 24 l/min. △ стр макс.: 6 bar (circuito primario).
SCIP code
3dd098d7-a6da-456b-9b18-c3ff655032b4

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi