Seritë 3012

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.

Shko te
301250.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.
Version i drejtë.
Një tub.
Me by-pass të rregullueshëm.
Me pajisje moskthimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike. Version i drejtë. Një tub. Me by-pass të rregullueshëm. Me pajisje moskthimi. lidhja e tubave: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
99efcf2b-f563-4579-9075-35940dbca51e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi