Seritë 3010

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.

Shko te
301040.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike.
Valvul e drejtë.
Valvul teke.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për radiatorët me panel, me njësi të integruar valvule termostatike. Valvul e drejtë. Valvul teke. lidhja e tubave: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
71bab37e-49f4-4f1a-845d-ad13620e766b

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator