Sondë fluksi rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Sondë fluksi rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Sondë fluksi rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara.