Резервна сонда за проток за електронски вентил за мешање од серија 6000 со навојни приклучоци.

Оди до
placeholder_product.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервна сонда за проток за електронски вентил за мешање од серија 6000 со навојни приклучоци.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Резервна сонда за проток за електронски вентил за мешање од серија 6000 со навојни приклучоци.