Rregullator rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 24 V.

Shko te
F69433.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 24 V.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 24 V.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI