Fishek rezervë prej inoksi.

Shko te
03S30%20XXX.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë prej inoksi.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shpejtësia nominale e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 6,5 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej inoksi. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 7 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi