Seritë 391

Çift valvulash sferike mbyllëse.

Shko te
391067S1.png
391067S1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift valvulash sferike mbyllëse.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e manometrit të temperaturës Lidhja e manometrit të temperaturës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift valvulash sferike mbyllëse. lidhja e manometrit të temperaturës: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, bashkimi. lidhja e manometrit të temperaturës: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.
SCIP code
02d763e8-e02e-4d6f-a13b-4b46369bdd86
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift valvulash sferike mbyllëse. lidhja e manometrit të temperaturës: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje, bashkimi. lidhja e manometrit të temperaturës: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.
SCIP code
4769c9b0-c6ab-4f7e-a7df-cd258843c734

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi