Серија 391

Пар топчести вентили за исклучување.

Оди до
391067S1.png
391067S1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар топчести вентили за исклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување со мерач на температура џебни врски
3D модели
Текст за опис
Пар топчести вентили за исклучување. поврзување со мерач на температура: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, синдикатот. поврзување со мерач на температура: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C.
SCIP code
02d763e8-e02e-4d6f-a13b-4b46369bdd86
3D модели
Текст за опис
Пар топчести вентили за исклучување. поврзување со мерач на температура: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови, синдикатот. поврзување со мерач на температура: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C.
SCIP code
4769c9b0-c6ab-4f7e-a7df-cd258843c734

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi