Pjesët rezervë për seritë 2850 dhe 281.

Shko te
F29806.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesët rezervë për seritë 2850 dhe 281.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesët rezervë për seritë 2850 dhe 281.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi