Aktuator rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara, 24 V.

Shko te
645114.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara, 24 V.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000 me lidhje të filetuara, 24 V.

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator