Серија 6000

LEGIOMIX, Резервни делови за вентил за мешање.

Оди до
600251.png
600251.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни делови за вентил за мешање.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за вентил за мешање.
SCIP code
5a4a7c88-e6a5-4bbf-963d-def40ec88790
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за вентил за мешање.
SCIP code
496320b5-07d1-4344-b701-164d6c72e176
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за вентил за мешање.
SCIP code
6a71aa72-43ee-4696-bf4a-419022024684
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за вентил за мешање.
SCIP code
ea2f553a-846e-481c-9609-40e8b884bcd1
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за вентил за мешање.
SCIP code
853d1bbd-cdb5-47b2-9b65-6421415dab50

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi