Серија 6000

LEGIOMIX, Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 230 V. Машки приклучоци со навој и спојка.

Оди до
600051.png
600051_dim~-~page-1.png
600051_sez~-~page-1.png
600051.png
600051_dim~-~page-1.png
600051_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 230 V. Машки приклучоци со навој и спојка.
Со помошен микропрекинувач.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C
Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA
Класа за заштита: IP 65

Сертификати

CE
ACS
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Во врска
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 230 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 8,4 m³/h.
SCIP code
430a5eb6-9d70-48e1-8591-18de682cd944
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 230 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Во врска: R 1" (EN 10226-1) M, синдикатот. OUT конекција: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 10,6 m³/h.
SCIP code
3af48c40-eecd-44ac-b479-90d305fd22a0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 230 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 21,2 m³/h.
SCIP code
c9a17e91-bf83-4b06-b596-2e64aa71dd56
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 230 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Во врска: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. OUT конекција: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 32,5 m³/h.
SCIP code
8a2fcea6-1345-4ba2-852f-33efaea31799
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 230 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Во врска: R 2" (EN 10226-1) M, синдикатот. OUT конекција: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 41,0 m³/h.
SCIP code
420b8619-b8e6-415e-aa64-5b99d5d783c0

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти