LEGIOMIX, Резервни делови за електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција од серија 6000 со навојни приклучоци, 230 V и 24 V.

Оди до
645112.png
645112.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни делови за електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција од серија 6000 со навојни приклучоци, 230 V и 24 V.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервни делови за електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција од серија 6000 со навојни приклучоци, 230 V и 24 V.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi