Серија 6000

LEGIOMIX, Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Машки приклучоци со навој и спојка.

Оди до
600051.png
600054_dim~-~page-1.png
600054_sez~-~page-1.png
600054_app~-~page-1.png
600054_app1~-~page-1.png
600051.png
600054_dim~-~page-1.png
600054_sez~-~page-1.png
600054_app~-~page-1.png
600054_app1~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Машки приклучоци со навој и спојка.

Со помошен микропрекинувач.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C
Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA
Класа за заштита: IP 65

Сертификати

ACS
CE
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Kv
3D модели
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 8,4 m³/h.
SCIP code
a3a3a967-f72a-4dc8-94af-cf88756bce12
3D модели
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 10,6 m³/h.
SCIP code
d56a6be2-ed93-44b9-973a-018db216b8cf
3D модели
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 21,2 m³/h.
SCIP code
c6b9ff6d-5972-47dd-aee1-5b26bb8626cd
3D модели
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 32,5 m³/h.
SCIP code
6895ecfa-4b57-4c06-9f4f-abff9277afec
3D модели
Текст за опис
Електронски вентил за мешање со програмабилна термичка дезинфекција и проверка на дезинфекција, 24 V. Машки приклучоци со навој и спојка. Со помошен микропрекинувач. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, влезови, синдикатот. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Температурен опсег за прилагодување: 20–85 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 40–85 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: (6,5+6) VA. Класа за заштита: IP 65. Kv: 41,0 m³/h.
SCIP code
f203fbe1-f112-47b1-83d4-03254923b0a3

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти