Seritë 6000

LEGIOMIX®, Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektorët e filetuar meshkuj me bashkuese.

Shko te
600051.png
600054_dim~-~page-1.png
600054_sez~-~page-1.png
600054_app~-~page-1.png
600054_app1~-~page-1.png
600051.png
600054_dim~-~page-1.png
600054_sez~-~page-1.png
600054_app~-~page-1.png
600054_app1~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektorët e filetuar meshkuj me bashkuese.

Me mikroçelës ndihmës
PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C
Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C
Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC)
Konsumi i energjisë: (6,5+6) VA
Klasa e mbrojtjes: IP 65

Certifikimet

ACS
CE
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektorët e filetuar meshkuj me bashkuese. Me mikroçelës ndihmës lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M, hyrje, bashkimi. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+6) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Kv: 8,4 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektorët e filetuar meshkuj me bashkuese. Me mikroçelës ndihmës lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M, hyrje, bashkimi. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+6) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Kv: 10,6 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektorët e filetuar meshkuj me bashkuese. Me mikroçelës ndihmës lidhjet: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, hyrje, bashkimi. lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+6) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Kv: 21,2 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektorët e filetuar meshkuj me bashkuese. Me mikroçelës ndihmës lidhjet: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, hyrje, bashkimi. lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+6) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Kv: 32,5 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse elektronike me dezinfektim termik të programueshëm dhe kontroll për dezinfektimin, 24 V. Konektorët e filetuar meshkuj me bashkuese. Me mikroçelës ndihmës lidhjet: R 2" (EN 10226-1) M, hyrje, bashkimi. lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 20–85 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 40–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: (6,5+6) VA. Klasa e mbrojtjes: IP 65. Kv: 41,0 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart