LEGIOMIX, Pjesë rezervë për valvulën përzierëse elektronike me dezinfektim të programueshëm termik të serisë 6000 me lidhje të filetuara, 230 V dhe 24 V.

Shko te
645112.png
645112.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë rezervë për valvulën përzierëse elektronike me dezinfektim të programueshëm termik të serisë 6000 me lidhje të filetuara, 230 V dhe 24 V.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për valvulën përzierëse elektronike me dezinfektim të programueshëm termik të serisë 6000 me lidhje të filetuara, 230 V dhe 24 V.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi