Seritë 6000

LEGIOMIX, Pjesë rezervë për valvula përzierëse.

Shko te
600251.png
600251.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë rezervë për valvula përzierëse.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për valvula përzierëse.
SCIP code
5a4a7c88-e6a5-4bbf-963d-def40ec88790
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për valvula përzierëse.
SCIP code
496320b5-07d1-4344-b701-164d6c72e176
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për valvula përzierëse.
SCIP code
6a71aa72-43ee-4696-bf4a-419022024684
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për valvula përzierëse.
SCIP code
ea2f553a-846e-481c-9609-40e8b884bcd1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë rezervë për valvula përzierëse.
SCIP code
853d1bbd-cdb5-47b2-9b65-6421415dab50

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi