Серија CBN539

Изолација на школка за комбинирана повеќефункционална единица за контрола на притисокот од серијата 539H.

Оди до
cbn539050.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација на школка за комбинирана повеќефункционална единица за контрола на притисокот од серијата 539H.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Изолација на школка за комбинирана повеќефункционална единица за контрола на притисокот од серијата 539H.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi