Seritë CBN539

Guaskë izoluese për njësitë e kombinuar shumëfunksionale për kontrolluesit e presionit të serisë 539H.

Shko te
cbn539050.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Guaskë izoluese për njësitë e kombinuar shumëfunksionale për kontrolluesit e presionit të serisë 539H.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Guaskë izoluese për njësitë e kombinuar shumëfunksionale për kontrolluesit e presionit të serisë 539H.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi