Seritë 539..H

Grup i kombinuar për kontrollin e presionit në sistemet e ujit shtëpiak.

Shko te
539050h.png
539050H_dim~-~page-1.png
539050H_sez~-~page-1.png
539050h.png
539050H_dim~-~page-1.png
539050H_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup i kombinuar për kontrollin e presionit në sistemet e ujit shtëpiak.
Me kontroll EA dhe valvul me sferë të integruar.
Valvul kontrolli e certifikuar për EN 13959.
Testi i presionit në portën e rrjedhës së sipërme dhe testi i presionit në portën e rrjedhës së poshtme.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

ACS
KIWA UK
WRAS
KIWA

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Grup i kombinuar për kontrollin e presionit në sistemet e ujit shtëpiak. Me kontroll EA dhe valvul me sferë të integruar. Valvul kontrolli e certifikuar për EN 13959. Testi i presionit në portën e rrjedhës së sipërme dhe testi i presionit në portën e rrjedhës së poshtme. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–5,5 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi