Seritë 557

Manometër.

Shko te
557010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Manometër.

Të dhënat teknike

Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 2,5

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shkalla e manometrit të presionit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Manometër. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M, lidhje qendrore e pasme. Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 2,5. Shkalla e manometrit të presionit: 0–10 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi