Серија 557

Манометар.

Оди до
557010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Манометар.

Технички податоци

Класа на точност: Манометар UNI 2.5

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Вага за манометар
3D модели
Текст за опис
Манометар. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M, централна задна врска. Класа на точност: Манометар UNI 2.5. Вага за манометар: 0–10 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi