Серија 539..H

Комбинирана група за контрола на притисок во системи за вода во домаќинството.

Оди до
539050h.png
539050H_dim~-~page-1.png
539050H_sez~-~page-1.png
539050h.png
539050H_dim~-~page-1.png
539050H_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комбинирана група за контрола на притисок во системи за вода во домаќинството.
Со интегриран EA неповратен и топчест вентил.
Неповратен вентил сертифициран според EN 13959.
Приклучок за тестирање на притисок спротиводно и приклучок за тестирање притисок низводно.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

ACS
KIWA UK
WRAS
KIWA

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Комбинирана група за контрола на притисок во системи за вода во домаќинството. Со интегриран EA неповратен и топчест вентил. Неповратен вентил сертифициран според EN 13959. Приклучок за тестирање на притисок спротиводно и приклучок за тестирање притисок низводно. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi