Серија 5350..H

Резервен кертриџ и клуч за сервисирање на цедалка и кертриџ.

Оди до
535006h.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен кертриџ и клуч за сервисирање на цедалка и кертриџ.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ и клуч за сервисирање на цедалка и кертриџ.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ и клуч за сервисирање на цедалка и кертриџ.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi