Серија 5350..H

Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ.

Оди до
535022h.png
535015H_dim~-~page-1.png
535022h.png
535015H_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ.
Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

DVGW DIN CERT
KIWA
WRAS
HY-CERT
ACS
SVGW
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: Ø 15, приклучоци за бакарни цевки. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
7a0d7a0e-1765-46b3-99e2-96b17efc0522
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: Ø 22, приклучоци за бакарни цевки. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
82dce65d-0d00-442a-85bb-6df86e94e3fa
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: Ø 28, приклучоци за бакарни цевки. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
0c4783d3-7a25-4efd-9f7f-d0cdaba8d3ca

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти