Seritë 5350..H

Reduktues presioni i rregullueshëm me fishek kompakt të zëvendësueshëm.

Shko te
535022h.png
535015H_dim~-~page-1.png
535022h.png
535015H_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Reduktues presioni i rregullueshëm me fishek kompakt të zëvendësueshëm.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

DVGW DIN CERT
KIWA
WRAS
HY-CERT
ACS
SVGW
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Reduktues presioni i rregullueshëm me fishek kompakt të zëvendësueshëm. Lidhjet: Ø 15, lidhje me tuba bakri. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Reduktues presioni i rregullueshëm me fishek kompakt të zëvendësueshëm. Lidhjet: Ø 22, lidhje me tuba bakri. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Reduktues presioni i rregullueshëm me fishek kompakt të zëvendësueshëm. Lidhjet: Ø 28, lidhje me tuba bakri. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–80 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart