Серија 5350..H

Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ.

Оди до
535040H%20AUS.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ.
Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 2000 kPa
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

AUS AS1357.2 C of C 040162

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален притисок нагоре: 2000 kPa. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
37e4a128-0df4-45a2-a6a5-8cc3983e794e
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Максимален притисок нагоре: 2000 kPa. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
751ac101-7383-4744-9c77-16cd5ddb34fc
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Максимален притисок нагоре: 2000 kPa. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
54f215e6-3fd7-4229-9d02-8e41011f58e9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M. Максимален притисок нагоре: 2000 kPa. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
8cbe054a-91ce-40be-873a-edc460158ede
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален притисок нагоре: 2000 kPa. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
6ba9916c-bf9b-4828-b09c-b8f8ea37fab5
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот со самостоен заменлив кертриџ. Со вага за регулирање притисок за рачно прилагодување на притисокот. Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M. Максимален притисок нагоре: 2000 kPa. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
d6f2b863-e8cc-492a-bfbf-ae386d109f14

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти