Seritë 5350..H

Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.

Shko te
535006h.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.
Për reduktorët 5350H.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun. Për reduktorët 5350H.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun. Për reduktorët 5350H.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi