Заден дел со сонда за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.

Оди до
placeholder_product.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Заден дел со сонда за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Заден дел со сонда за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.
SCIP code
13cbd645-4277-4d13-9060-6f7a9aebbc71
3D модели
Текст за опис
Заден дел со сонда за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.
SCIP code
13cbd645-4277-4d13-9060-6f7a9aebbc71
3D модели
Текст за опис
Заден дел со сонда за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.
SCIP code
fd0b4815-85d2-4a8a-a2b3-14318490737b
3D модели
Текст за опис
Заден дел со сонда за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.
SCIP code
7c1a0247-31c3-4ad6-bdc9-d0f594e3919d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi