Серија 7000

PLURIMOD®, Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.

Оди до
700005_003.png
700005-700005%20003-700015.png
700005_003.png
700005-700005%20003-700015.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Должина
Висина
610 mm
3D модели
Текст за опис
Челична плоча за вертикално прицврстување на ѕид или за вметнување во сервисен канал. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Должина: 480 mm. Висина: 610 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi