Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2".

Оди до
03S30%20XXX.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2".
Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®.

Note

Кога нарачувате, наведете ја целосната шифра на уредот AUTOFLOW® во кој треба да се вгради кертриџот (шифрата е прикажана на металната плоча испорачана со секој AUTOFLOW® уред).

Цртежи и спецификации

Број на дел номинална брзина на проток
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 2,75 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 3 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 3,25 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 3,5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 3,75 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 4,25 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ од нерѓосувачки челик. ∆p опсег 10-95 kPa.За серии 120 и 125 - за големина на тело 1 1/2" и/2". Комплетно со метална ознака и метален синџир за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®. номинална брзина на проток: 17 m³/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi