Серија 7001

PLURIMOD® CLIMA, Држач за монтирање од галванизиран лим за водоводен модул PLURIMOD.

Оди до
700105002.png
700025-700105%20002-700115.png
700105002.png
700025-700105%20002-700115.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држач за монтирање од галванизиран лим за водоводен модул PLURIMOD.
Комплетно со:- 1 пар телескопски топчести вентили 3/4” М;- 1 пар топчести вентили 3/4” М;- 2 цевки за испирање за почетно чистење на системот;- пар ѕидни сидра и завртки за монтирање на ѕид.
Со изолација.

Note

Потребна е инсталација на шифрата на заградата 700105 002 за позиционирање на PLURIMOD® CLIMA.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Држач за монтирање од галванизиран лим за водоводен модул PLURIMOD. Со изолација. Комплетно со: - 1 пар телескопски топчести вентили 3/4” М; - 1 пар топчести вентили 3/4” М; - 2 цевки за испирање за почетно чистење на системот; - пар ѕидни сидра и завртки за монтирање на ѕид.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi