Серија 7001

Вградена кутија за двоен корисник PLURIMOD EASY, PLURIMOD, PLURIMOD CLIMA.

Оди до
700105.png
700105_dim~-~page-1.png
700105-700105%20003-700115.png
700115_app~-~page-1.png
700105.png
700105_dim~-~page-1.png
700105-700105%20003-700115.png
700115_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вградена кутија за двоен корисник PLURIMOD EASY, PLURIMOD, PLURIMOD CLIMA.

Со изолација.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010
Длабочина: 120–150 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Користете Должина
Висина
550 mm
3D модели
Текст за опис
Вградена кутија за двоен корисник PLURIMOD EASY, PLURIMOD, PLURIMOD CLIMA. Со изолација. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 550 mm. Длабочина: 120–150 mm. Висина: 550 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти