Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4".

Оди до
02M02%20XXG.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4".

Note

Резервен кертриџ AUTOFLOW® комплет со етикета за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете номинална брзина на проток
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,02 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,04 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,06 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,085 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,12 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,15 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,2 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,25 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,3 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,35 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,4 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,6 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,7 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,8 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 0,9 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 1 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 1,2 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 1,4 m³/h.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1/2" и 3/4". номинална брзина на проток: 1,6 m³/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi