Серија 127

AUTOFLOW, Компактен автоматски регулатор за брзина на проток.

Оди до
127151.png
127141_dim~-~page-1.png
127141_sez~-~page-1.png
127151.png
127141_dim~-~page-1.png
127141_sez~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Компактен автоматски регулатор за брзина на проток.
AUTOFLOW® кертриџ:
1/2”–11/4” во полимер со висока отпорност,
1 1/2" - 2" во полимер со висока отпорност и нерѓосувачки челик.
Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %.
Брзини на проток: 0.085–11,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %.
PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Oпсег △ стр: 20–200 kPa
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ: 1/2”–11/4” во полимер со висока отпорност, 1 1/2" - 2" во полимер со висока отпорност и нерѓосувачки челик. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–11,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 20–200 kPa. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ: 1/2”–11/4” во полимер со висока отпорност, 1 1/2" - 2" во полимер со висока отпорност и нерѓосувачки челик. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–11,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 20–200 kPa. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ: 1/2”–11/4” во полимер со висока отпорност, 1 1/2" - 2" во полимер со висока отпорност и нерѓосувачки челик. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–11,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 20–200 kPa. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ: 1/2”–11/4” во полимер со висока отпорност, 1 1/2" - 2" во полимер со висока отпорност и нерѓосувачки челик. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–11,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 20–200 kPa. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ: 1/2”–11/4” во полимер со висока отпорност, 1 1/2" - 2" во полимер со висока отпорност и нерѓосувачки челик. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–11,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 20–200 kPa. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Компактен автоматски регулатор за брзина на проток. AUTOFLOW® кертриџ: 1/2”–11/4” во полимер со висока отпорност, 1 1/2" - 2" во полимер со висока отпорност и нерѓосувачки челик. Брзини на проток: 0,02–0,06 m3/h - Δp опсег: 20–200 kPa - Прецизност: ± 15 %. Брзини на проток: 0.085–11,0 m3/h - Δp опсег: 15–200 kPa - Прецизност: ± 10 %. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 20–200 kPa. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi