Серија 100

Пар за брзо-спојување тест приклучоци за притисок/температура.

Оди до
100000.png
100000_sez~-~page-1.png
100000.png
100000_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар за брзо-спојување тест приклучоци за притисок/температура.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 30 bar
Среден температурен опсег: -5–130 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пар за брзо-спојување тест приклучоци за притисок/температура. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 30 bar. Среден температурен опсег: -5–130 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
544ffd69-adef-43c8-b2f9-7aa28a570dc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi