Seritë 100

Lidhës për bashkim të shpejtë.

Shko te
100000.png
100000_sez~-~page-1.png
100000.png
100000_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Lidhës për bashkim të shpejtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 30 bar
Gama e temperaturës mesatare: -5–130 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Lidhës për bashkim të shpejtë. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 30 bar. Gama e temperaturës mesatare: -5–130 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
544ffd69-adef-43c8-b2f9-7aa28a570dc9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi