Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4".

Оди до
041M8XXH.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4".

Note

Резервен кертриџ AUTOFLOW® комплет со етикета за прицврстување на телото на уредот AUTOFLOW®.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете номинална брзина на проток
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 1,8 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 2 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 2,25 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 2,5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 2,75 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 3 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 3,25 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 3,5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 3,75 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 4 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 4,25 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 4,5 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 4,75 m³/h.
3D модели
Текст за опис
Резервен полимерен кертриџ.За серија 127 - за големина на тело 1" и 1 1/4". номинална брзина на проток: 5 m³/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi