Одводна транспортна цевка за SATK32.

Оди до
789832.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Одводна транспортна цевка за SATK32.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Одводна транспортна цевка за SATK32.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI