Серија 3013

Вентил за панелни радијатори со вграден термостатски вентил.

Оди до
301350.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за панелни радијатори со вграден термостатски вентил.
Аголна верзија.
Една цевка.
Со прилагодлив бај-пас.
Со неповратен уред.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот
3D модели
Текст за опис
Вентил за панелни радијатори со вграден термостатски вентил. Аголна верзија. Една цевка. Со прилагодлив бај-пас. Со неповратен уред. приклучоци за цевки: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C.
SCIP code
a88342b4-bc74-4fe4-98e3-5394b1dc8456

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi