Активатор за вентил за мешање.

Оди до
645312.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Активатор за вентил за мешање.
За шифра 1715.5A2L.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Активатор за вентил за мешање. За шифра 1715.5A2L. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi