Aktuator për valvulën përzierëse.

Shko te
645312.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator për valvulën përzierëse.
Për kodin 1715.5A2L.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator për valvulën përzierëse. Për kodin 1715.5A2L. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi