279HE

Grup qarkullimi për sisteme termike diellore, me lidhje rrjedhjeje dhe kthimi. I pajisur për kyçje në DeltaSol® C+

Përshkrimi: 

Grup qarkullimi për sisteme termike diellore me lidhje rrjedhjeje dhe kthimi.
Furnizimi i energjisë: 230 V (ac).
p max i punës: 10 bar.
T.min÷T.max i valvulës së sigurisë: -30÷160°C.
Rregullimi i valvulës së sigurisë: 6 bar (rregullime të tjera shiko serinë 253 me përdorimin e përshtatësit me kod F21224).
T.min÷T.max i matësit të fluksit: -10÷110°C.
Përqindja maksimale e glikolit: 50%.

I përbërë nga:
- pompa e qarkullimit Diellor;
- valvula e sigurisë për sisteme termike diellore, seria 253;
- 2 rubineta për mbushje/zbrazje;
- bashkues me manometër;
- matësi i fluksit;
- pajisje për heqjen e ajrit
- termometri i rrjedhjes;
- termometri i kthimit;
- valvula mbyllëse dhe të moskthimit;
- 2 aksesorë lidhës për tubin e gomës;
- mbrojtës i parapërgatitur izolimi.

Pajisur për montim me rregullatorin dixhital DeltaSol® C+.

Aprovuar: 

  • CE

Vizatime:

Kodi

 

Scala flussometro (l/min)

Pompa

Ambalazhi 

Paketimi

279050HE 

3/4” F

1÷13

UPM3 15-75*

1

-

279052HE

3/4” F

8÷30

UPM3 15-75*

1

-

Produkte të ngjashme